عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

روسیه هیچ برنامه‌ای را برای استقرار تسلیحات هسته‌ای در فضا ندارد

رییس‌جمهور روسیه در نشست شورای امنیت ملی این کشور بر خلاف گزارش مقامات و رسانه‌های غربی تأکید کرد که مسکو هیچ طرحی را برای استقرار تسلیحات هسته‌ای در فضا ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۹ - ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 01
کد خبر: ۲۳۰۶۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، ولادیمیر پوتین، رییس‌جمهور روسیه اعلام کرد که مسکو هیچ برنامه و طرحی برای استقرار تسلیحات هسته‌ای در فضا ندارد.

 

وی انتشار گزارش‌های رسانه‌های غربی مبنی بر تصمیم روسیه برای استقرار تسلیحات هسته‌ای در فضا را «اخبار جعلی» خواند و در نشست شورای امنیت ملی این کشور تأکید کرد که مسکو هیچ برنامه‌ای در این زمینه ندارد.

 

پوتین اوایل اسفند نیز تأیید کرد که مسکو همواره با استقرار سلاح‌های هسته‌ای در فضا مخالف بوده و خواستار رعایت همه توافق‌های موجود در این زمینه است. وی تصریح کرد: این سوال مربوط به هیاهویی است که اخیراً در غرب از جمله در آمریکا در خصوص استقرار سلاح هسته‌ای در فضا بالا گرفته است و موضع ما روشن و صریح است؛ ما همیشه مخالف بوده‌ایم و الان هم مخالف استقرار سلاح های هسته ای در فضا هستیم.

 

رییس جمهور روسیه خاطرنشان کرد که ایالات متحده نمی تواند همزمان خواستار شکست روسیه و گفتگو در مورد ثبات استراتژیک باشد.

 

وی گفت: آمریکا و غرب از یک سو خواهان شکست راهبردی روسیه هستند و از سوی دیگر مدعی هستند که آماده و مایل به مذاکره با ما در زمینه ثبات راهبردی هستند و معتقدند که دو موضوع ربطی به هم ندارند - این امکان پذیر نخواهد بود. اگر آنها به دنبال شکست استراتژیک ما هستند، «ما باید مستقلا به معنای ثبات استراتژیک برای کشورمان فکر کنیم.»

 

وی تاکید کرد که روسیه «هیچ چیزی را رد نمی‌کند، اما باید بدانیم آنها چه می‌خواهند». رییس‌جمهور روسیه در پایان گفت: «به‌عنوان یک قاعده کلی، آنها می‌خواهند به مزیت‌های یکجانبه دست یابند که این اتفاق نمی‌افتد».

 

برا اساس گزارش راشا تودی سرگیی شویگو، وزیر دفاع روسیه نیز در دیدار با پوتین گفت که «هیچ پروژه‌ای برای استقرار تسلیحات هسته‌ای در فضا وجود ندارد.»

 

سرگیی ریابکوف، معاون وزیر امور خارجه روسیه در توضیح خبرهای مبتنی بر احتمال دستیابی روسیه به یک سلاح هسته‌ای فضایی گفت که ایالات متحده در حال انتشار ادعاهای بدخواهانه است تا اقدامات و مقاصد ناخوشایندی را به مسکو نسبت دهد که با واقعیت همخوانی ندارد./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده